TJEDNI HOROSKOP

Blizance čeka povišica, Djevice okršaj sa šefom, a Lavove nova ljubav

02.05.2017 u 08:00

Bionic
Reading

Što donosi astro prognoza za prvi tjedan u svibnju? Očito ništa dobroga za Rakove koji će biti nezadovoljni svojim ljubavnim životom. Ništa bolje se neće osjećati ni uvijek zahtjevne Djevice. No zato se zvijezde smiješe Ovnovima, Vodenjacima i Blizancima

Ovnovi će biti koketni i mazni, a nekima će se pružiti prilika da sudjeluju u ambicioznom projektu koji će iziskivati mnogo truda, no bit će financijski isplativ.

Bikovima će se sviđati netko tko je zauzet ili ga iz nekog drugog razloga ne možete imati. Iako će im razum govoriti da treba krenuti dalje, neće se moći oduprijeti osjećajima.

Blizanci će vješto koristiti šarm i smisao za humor kako bi se približili onome tko ih privlači, a omiljenost kod suradnika pomoći će im da dođete korak bliže ostvarenju poslovnih ciljeva.

Svojim ljubavnim životom Rakovi će biti jako nezadovoljni svojim ljubavnim životom, a najviše će ih frustrirati nemogućnost da išta promijene.

U ovom tjednu do punog će izražaja doći privlačnost i šarm Lavova. Uživat će veliku popularnost kod suprotnog spola, a s nekim koga površno poznaju upustit će se u ljubavnu vezu.

Djevice se neće dobro snalaziti u timskom radu, a neki bi mogli ući u verbalni okršaj sa šefom.

Vage će se nemira i napetosti osloboditi aktivnim načinom života.

Škorpioni će se previše opteretiti obavezama pa će zapostaviti romantičnu stranu života, što će biti plodno tlo za sukobe i nesporazume.

Strijelci će biti vrijedni i produktivni, a nerijetko će razmišljati o poslu i u slobodno vrijeme. Previše će se iscrpljivati, što neće proći bez posljedica.

Jarci će imati osjećaj da se stalno žrtvuju za druge, što će u uzrokovati nezadovoljstvo. Imat će problema s koncentracijom i pamćenjem.

Pred Vodenjacima je uzbudljivo poznanstvo koje bi moglo iz temelja izmijeniti poglede na ljubav i veze. Prepustit će se osjećajima i doživjeti dosad neviđenu.

Ribe bi trebale iskoristite dane nakon srijede za širenje poslovanja ili otvaranje obrta. Vrijeme je da budu odvažne i da se ne boje neuspjeha.

Detaljan tjedni horoskop za svaki znak pročitajte OVDJE.