DEVETO IZDANJE

Blagdanski biciklistički buvljak u BIC-u

17.12.2013 u 13:23

Bionic
Reading

Na Biciklističkom buvljaku (Bike info centar, Tomašićeva 10) u subotu 21. prosinca s početkom u 10 sati možete prodati, kupiti ili pokloniti sve što ima veze s biciklom - od odjeće do bicikla samog (dijelove, opremu ili tek dodatke)

Informacije za one koji žele prodavati/poklanjati na Buvljaku: prijave i dalje šaljite na mail info@mojbicikl.hr (zbog organizacije prostora); placovine nema, u prijevodu - ne uzima vam se ništa od stečenog prilikom prodaje, tako da imate prostora za cjenkanje; na Facebooku možete postati fotku onog što mislite prodati, tako da ljudi znaju što ih otprilike očekuje na buvljaku; poklanjanje je dozvoljeno, dapače, poželjno jer je buvljak u blagdanskom duhu.

Informacije za one koji žele kupovati: slobodno se cjenkajte; iako je prostor zatvoren, nema ulaznica, znači ništa vas ne košta da dođete; svi prodani bicikli na buvljaku se registriraju, a na taj način želimo eliminirati svaki pokušaj prodaje ukradenih bicikala. I svaki posjetitelj dobit će na poklon zadnje svjetlo za bicikl!