iskoristite super priliku

Black Friday ludilo u Outletu keramike - Bombastični popusti za transformaciju vašeg prostora

20.11.2023 u 13:11

Bionic
Reading

U našem asortimanu pronađite sve što je potrebno za uređenje vaše savršene kupaonice - od elegantnih keramičkih pločica do funkcionalnog kupaonskog namještaja.

Ovog Black Fridaya, Outlet keramike i kupaonske opreme NPS Projekt poziva vas da iskoristite izvanredne ponude na širok asortiman vrhunskih proizvoda. U našem asortimanu pronađite sve što je potrebno za uređenje vaše savršene kupaonice - od elegantnih keramičkih pločica do funkcionalnog kupaonskog namještaja. Osim kupaonskih pločica i opreme izdvajamo iz ponude i sve vrste pločica za uređenje interijera i eksterijera.

Posebne Black Friday cijene

Za ovu posebnu prigodu, pripremili smo ekskluzivne ponude koje uključuju značajne popuste na cjelokupan asortiman proizvoda. Bilo da renovirate svoju kupaonicu ili tek započinjete s planiranjem, naše Black Friday akcije su idealna prilika za investiranje u dugotrajnost i estetiku vašeg doma. Tijekom Black Fridaya 24. i 25. studenog, nudimo bombastične popuste na cjelokupan asortiman pa čak i na robu po narudžbi, omogućavajući vam da ostvarite svoje snove o kupaonici i uređenju doma.

Pogodnosti Black Friday ponude

  • od 50% na sve pločice
  • od 40% na kupaonski namještaj i sanitarije
  • besplatno skladištenje robe
  • produženo radno vrijeme
NPS Projekt je sinonim za kvalitetu i raznolikost. Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Kvaliteta i Raznolikost po bombastičnim cijenama

NPS Projekt je sinonim za kvalitetu i raznolikost. Naša pažljivo odabrana kolekcija uključuje sve od klasičnih do modernih dizajna, osiguravajući da svaki kupac pronađe nešto za svoj ukus i potrebe. Naš stručni tim stoji vam na raspolaganju kako bi vam pružio personalizirano iskustvo kupovine.

Ovo je prilika koja se ne propušta!

24. i 25. studenog ostvarite popust na cjelokupan asortiman te besplatno skladištenje do šest mjeseci

Ulaganje u Vaš dom

Black Friday nije samo prilika za uštedu već investicija u ljepotu i funkcionalnost vašeg doma. Naši proizvodi su prve klase, osiguravajući da vaša kupaonica ostane moderna i funkcionalna godinama koje dolaze.

U užurbanom načinu života svatko zaslužuje trenutke mira i opuštanja. Gdje biste mogli pronaći svoju vlastitu oazu mira ako ne u udobnosti vlastite kupaonice? Dopustite nam da vas provedemo kroz putovanje otkrivanja, gdje svaki korak vodi do potpune transformacije vaše kupaonice u prostor mira i opuštanja.

Posjetite našu web stranicu ili prodajni salon na adresi Dračevička 2, Zagreb i otkrijte zašto je Outlet keramike i kupaonske opreme NPS Projekt najbolji izbor za vašu kupaonicu ovog Black Fridaya.