JULIA FOX

Bivša djevojka Kanyea Westa uvjerena je da je Kim Kardashian kopira

27.10.2023 u 00:05

Bionic
Reading

Julia Fox (33), bivša djevojka Kanyea Westa s kojim je imala kratku no burnu ljubavnu vezu, smatra kako su kombinacije Kim Kardashian 'previše slične njezinima'

Nakon što je u svojim memoarima rekla da je reality zvijezda imala ulogu u njezinom prekidu s Kanyeom Westom, glumica i model Julia Fox smatra kako je Kim Kardashian kopirala neke od njezinih kombinacija.

Zvijezda filma 'Uncut Gems' naglasila je da jako voli Kim iako je rekla da se osjećala kao da je iskorištena tijekom razvoda reality zvijezde od Kanyea Westa (46), s kojim je Julia izlazila nakon što se par razišao.

Rekla je, između ostalog, da ju je West iskoristio kao 'oružje upereno protiv njegove bivše supruge Kim Kardashian'.

Julia se sad testirala na detektoru laži za novi video Vanity Faira u kojem se pozabavila glasinama kako je Kim inspirirala njezine odjevne kombinacije.

  • +21
Rođendan Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: HEDO / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

'Zapravo je jako volim. Odrasla sam gledajući 'Keeping Up With the Kardashians' i zapravo mi se show sviđao prije nego što su uopće postali cool'. Manekenku su zatim upitali misli li da je Kim ikada bila 'inspirirana' njezinim modnim stilom, a Julia je rekla: 'Rekla bih da je bilo nekih stajlinga koji su malo slični mome'.

Julia je 2021. viđena u istoj haljini Jean Paula Gaultiera koju je nosila Kim na dodjeli E! Awards People's Choice.

  • +5
Bianca Censori i Kanye West Izvor: Profimedia / Autor: SPOT / Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njih su dvije također nosili iste kreacije Alexandera Wanga, Versacea i Balenciage.

Julia je također spomenula Kim u svojim novim memoarima 'Down the Drain' - rekavši da ona navodno odigrala ulogu u njezinom prekidu s Kanyeom.

Model i glumica, koja ima sina Valentina, s bivšim suprugom Peterom Artemievom i bila je s Kanyeom u vezi početkom 2022., ranije ovog mjeseca, je za Los Angeles Times rekla kako vjeruje da je korištena kao 'mala marioneta' tijekom razvoda Kanyea i Kim.

'Mislila sam da ću u konačnici pomoći u toj nesigurnoj situaciji oko razvoda, ali sam vrlo brzo saznala da sam iskorištena. Osjećala sam se kao njegova mala marioneta', rekla je tad Julia koja je bila uvjerena i kako će mu njihova romansa pomoći oko turbulentnog procesa razvoda.