OBITELJ LAŽNJAKA

Bivša dadilja otkrila pravo lice obitelji Kardashian

04.02.2014 u 19:31

Bionic
Reading

Premda svoju obitelj izlažu svjetlima reflektora i kamerama, o obitelji Kardashian ne zna se baš sve. Nekadašnja dadilja obitelji Pam Behan u svojoj knjizi otkriva mnoge pikanterije

U svojoj novoj knjizi 'Dadlja iz Malibua: Avanture bivše dadilje obitelji Kardashian' (Malibu Nanny: Adventures of the Former Kardashian Nanny), Pam Behan opisala je kako je bilo brinuti se o Kourtney, Kim, Khloe i Robertu u razdoblju od 1991. do 1996. godine.

Kada je došla u obitelj, Pam je stekla utisak kako su djeca 'dobro odgojena', no za mamu Kris Jenner nije imala riječi hvale. Nju opisuje kao upornu osobu koja ne prihvaća 'ne' kao odgovor.


'Kris bi mi dala popis i poslala me u dućan, a kada sam se jednom vratila bez brokule, podivljala je i urlala na mene. Kad sam rekla da to nije bilo na popisu, potpuno je izgubila strpljenje. Tada sam mislila da ću dati otkaz, ali ostala sam zbog djece', piše bivša dadilja. Otkrila je i kako je Kourtney danas opsjednuta kilažom jer joj je mama branila jesti dok je bila mala.

'Pretvaraš se u bucmasto dijete i ne smiješ jesti kolače', kazala bi joj Kris.

Kourtney je opisala kao ozbiljno dijete koje uvijek kaže ono što misli, Kim kao prelijepu desetogodišnju djevojčicu, vrlo slatku i ljubaznu. No stiče kako su kao odrasle postale nepodnošljive i egocentrične.

'Postale su sebične i plitke, prava obitelj lažnjaka. Tukle su se oko markirane garderobe. Na kraju bi bilo mnogo plakanja i krvi. Bilo je strašno!' otkrila je Pam.