SARAH JESSICA PARKER

Bila sam si seksi i u radničkim čizmama

07.05.2010 u 11:09

Bionic
Reading

Zvijezda 'Seksa i grada', koju nerijetko prati i titula najstajliš žene svijeta, otkrila je još poneku sitnicu o svom modnom ukusu. Između ostalog, mrzi dolčevite - ne može ih smisliti ni izdaleka

'Naučila sam što mi dobro stoji i što ne, a sve majice, topići, košulje i haljine koje idu visoko uz vrat nikako mi ne pristaju', otkriva Sarah Jessica Parker napominjući da bi niske žene općenito trebale izbjegavati dolčevite.

Niti njezin sin, kaže glumica, ne voli nositi dolčevite, ne želi ni čuti za njih.

'Meni se u dolčevitama čini kao da ću svaki čas dobiti napadaj panike, niska sam i ono malo visine koju imam na kraju mi pojede još i ta dolčevita. Ne, ne, ne i ne. A ni moj sin ne voli ih nositi!', rekla je Sarah Jessica.

Osvrnula se i na modne gafove koje je imala u prošlosti, iako joj je danas čudni stil koji je furala 80-ih simpatičan jer se uklapao u tadašnji svijet.

'U 80-ima sam nosila kojekakve robusne radničke čizme, ogromne muške jakne, velike šešire s cvijećem. Strašno, kad pogledam svoje stare slike dođe mi da vrištim, ali se i sada ipak rado sjećam koliko sam uživala noseći sve te stvari i bila prava seksi faca', otkrila je Sarah.