MAJA LENA PRIZNALA:

'Bila sam prevarena'

17.12.2012 u 11:27

Bionic
Reading

Maja Lena Lopatny izjavila je da bi oprostila preljub i priznala da je to već napravila. Otkrila je kako su je više puta u životu razočarale bliske osobe

'Oprostila bih preljub, oprostila sam već i više nisam s tom osobom. Tata mi je dao najbolji savjet, a to je bilo: što jednom pukne, puknut će opet i tko te jednom povrijedi, učinit će to opet. Mislim da bih oprostila, svi imamo pravo na greške', izjavila je Maja Lena Lopatny u intervjuu za 'Red Carpet'. Kaže kako više vjeruje ženama nego muškarcima, ima jednu najbolju prijateljicu, a njezini su joj roditelji prvenstveno prijatelji kojima se povjerava o svemu, pa i o dečkima.

'Na prste jedne ruke mogu nabrojati bliske osobe, ostalo su moji poznanici. U svima pokušavam vidjeti samo dobro. Lako zaboravim i opraštam. Čovjek se uči na svojim greškama. Definitivno više vjerujem ženama, imam predivnih prijatelja oko sebe i na njih sam neopisivo ponosna, takvih prijateljstava je jako malo danas', rekla je.

Maja Lena sebe ne smatram celebrityjem. 'Ja sam studentica novinarstva koja radi javan posao i ima slavne roditelje. Svi imamo dozu narcisoidnosti u sebi, pa, eto, imam je i ja', komentirala je svoje Facebook statuse i objasnila zašto objavljuje svoje fotografije.