ANITA DUJIĆ

Bila sam divljakuša, a i sad sam samoživa

04.05.2011 u 09:37

Bionic
Reading

Manekenka Anita Dujić pravo je glumačko osvježenje u seriji 'Pod sretnom zvijezdom', u kojoj se prvi put okušala u glumi. I dok u seriji glumi divnu udanu ženu, u privatnom životu živi s dečkom Ivanom Veljačom, na kojeg ponekad zna i zagrmjeti. U intervjuu za Stars je otkrila i da je kao mala bila prava divljakuša pa su joj roditelji znali reći da je trebala biti muško

Iako iskusna na pistama, Anitu Dujić je glumačka ponuda malo prestrašila.

'Meni nije bilo do toga da samo nešto zgrabim i radim. Bilo me užasno strah. Imala sam veliku tremu, imala sam grč u želucu, ruke su mi se tresle, ali dobro', otkriva Dujić, koja nije tražila savjet iskusne Jelene Veljače, sestre svoga dečka Ivana.

U seriji glumi udanu ženu, a u privatnom životu živi s dečkom, za kojeg kaže da joj je nevjerojatna podrška. No kao i kod svakog para, i kod njih zna biti temperamentnih svađa, uglavnom oko gluposti i sitnica.

'Ooo.. znam ja zagrmiti, ali zna i on. Oboje smo temperamentni', otkriva Dujić, dodajući da se oni stvarno rijetko svađaju. No u njihovom domu zna se čuti kako manekenka viče za svojim dragim da pokupi čarape ili opere posuđe.

Kad je posao u pitanju, lijepa manekenka dobro pliva u poslovnom svijetu, no kaže da se susretala s predrasudama, i to od strane žena, koje je poznaju iz časopisa i revija.

'Muškarci, pogotovo iz tog poslovnog svijeta me ne poznaju, što mi je super. Žene najčešće imaju predrasude. Baš smo mi žene kokoši', rekla je Dujić i dodala da se s predrasudama bori tako što ih ignorira.