INSPIRIRAN VJENČANJIMA

Bijela raskoš na reviji omiljenog dizajnera današnjice: Pogledajte sve komade iz nove kolekcije Jacquemusa

28.06.2022 u 08:47

Bionic
Reading

Poznat po odabiru zanimljivih lokacija za predstavljanje svojih novih kolekcija, francuski dizajner Simon Porte Jacquemus ni ovoga puta nikoga nije razočarao

Nakon što je kolekciju ‘Le Splash’ predstavio na Havajima, svoje goste pozvao je u Arles na jugu Francuske kako bi predstavio svoju posljednju ‘Le Papier’ kolekciju za nadolazeću sezonu jesen/zima.

  • +15
Jacquemus FW22 Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Modeli su izašli u potpuno bijelim stajlinzima, savršeno se uklopivši s pozadinom slanih planina. ‘Počeo sam raditi na kolekciji s opsesijom da se ponovno pokrenem iz ničega, poput bijele stranice’, rekao je dizajner za Vogue.

Njegova posljednja kolekcija bila je mješavina ležerne odjeće i dizajna nadahnutog vjenčanom modom, pod utjecajem njegovog skorašnjeg vjenčanja s partnerom Marcom Maestrijem.

Modeli su bili ukrašeni velom od tila dok su nosili sve, od prozirnih haljina do opuštenih majica bez rukava i hlača. Crni odjevni predmeti dodani su za dašak kontrasta, dok su nijanse bjelokosti održavale kolekciju uravnoteženom. Iz revije su se, naravno, izdvajale popularne tenisice Jacquemus x Nike Humara, koje su se nosile uz rebraste pletene haljine, pletene kratke hlače, jakne inspirirane aktivnostima na otvorenom i još mnogo toga.