VJEČNE PRUGICE

Modni klasik osvojio i najljepšu kraljicu

27.03.2017 u 15:13

  • +2

Prugasta izdanja kraljice Ranie

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Otmjena kraljica od Jordana slovi za jednu od najbolje odjevenih dama među aristokratkinjama, a u posljednje vrijeme često je se može vidjeti u izdanjima s prugama

Da su prugice modni trend čija popularnost značajno raste toplijih mjeseci, potvrđuje aktualna ponuda na policama dućana i u dizajnerskim kolekcijama.

Ovom bezvremenskom uzorku u posljednje vrijeme ne može odoljeti ni lijepa jordanska kraljica Rania čija formalna izdanja često čine i zanimljivi prugasti komadi.

Na nedavnom panelu održanom u Učiteljskoj akademiji u Ammanu pojavila se u crnoj kombinaciji s prugastom bluzom američkog brenda Monse. Elegantnu bluzu s trakama oko vrata činile su asimetrične prugice koje ovog proljeća posebno voli nositi.

Objavu dijeli Hia Magazine (@hiamag)

Svjež i moderan pristup nošenju prugastog uzorka Rania pokazuje i haljinama, od kojih se posebno istaknula ona luksuznog španjolskog brenda Loewe.

Objavu dijeli mijo (@mijo_fashion)

Otkako se sa samo 22 godine vjenčala s kraljem Abdulahom II., Rania je izgradila besprijekoran stil odijevanja kojim ozbiljno konkurira damama s kraljevskih dvora.