UVIJEK SA STILOM

Bezvremenska elegancija: Anna Wintour prekršila je vlastito modno pravilo i zablistala u Bijeloj kući

02.12.2022 u 11:49

Bionic
Reading

Anna Wintour, najpoznatija modna urednica na svijetu i najmoćnija žena u svijetu mode, nazočila je svečanoj državničkoj večeri u Bijeloj kući u čast dolaska francuskog predsjednika Emmanuela Macrona te je ponovno očarala svojim glamuroznim stajlingom

Slavna Vogueova urednica zadivila je na ovoj svečanoj prigodi u izdanju za koje je zaslužila samo najbolje ocjene.

Anna Wintour je na državničkoj večeri upriličenoj u Bijeloj, igrala na kartu vrhunske elegancije u nevjerojatnoj crnoj maksi haljini.

Riječ je o vintage Chanel haljini iz kolekcije S/S 83 koja je istaknula vitku figuru 73-godišnje najpoznatije modne urednice na svijetu.

Wintour koja rado nosi upečatljive haljine šarenih printova ovoga je puta s puno stila prekršila vlastito modno pravilo koje se tiče crne boje, omiljene za mnoge zaljubljenice u modu, osobito kad se radi o svečanim prigodama.

'Nemojte nositi potpuno crno. Djeluje previše tmurno kao da idete na sprovod', izjavila je Anna u jednom ranijem intervjuu, no sad ga je i sama svojim outfitom prekršila.

Ipak, svoju je crnu maksi haljinu uspješno oživjela s upečatljivim zlatnim nakitom i remenom, a kao i uvijek držala se svoje prepoznatljive bob frizure sa šiškama i omiljenog modnog detalja - sunčanih naočala.

Osim Wintour, ovom su događanju nazočila mnoga poznata lica poput Joea Bidena i njegove supruge Jill Biden, Nancy Pelosi, Kevina McCarthyja, Johna Legenda, Chrissie Teigen, Johna Batista, Stephena Colberta...