modna kameleonka

Beyonce upečatljivim lookom zapalila internet naslovnicom za britanski Vogue

21.06.2022 u 19:09

Bionic
Reading

Uoči izlaska dugoočekivanog sedmog albuma 'Renaissance' (čiji se izlazak očekuje 29. srpnja), superzvijezda se vratila na naslovnicu slavnog modnog magazina i po tko zna koji put potvrdila svoj imidž ikone

Naslovnicu srpanjskog izdanja modne Biblije potpisuje brazilski fotograf Rafael Pavarotti, a na njoj jedna od najomiljenijih zvijezda pop kulture sjedi na konju odjevena u crnu, dugu haljinu od baršuna s rukavicama brenda Alaïa.

Baršunasta kreacija uparena je efektnim pernatim pokrivalom za glavu britansko-američkog brenda Harris Reed i Vivienne Lake i naušnicama Eddie Borgo. Za to izdanje zaslužna je osobna stilistica od Beyonce, Marni Senofonte, u suradnji s glavnim urednikom britanskog Voguea Edwardom Enninfulom.

Stilistica je pjevačku zvijezdu odjenula i u neke 'svježe' brendove koji su u skladu s temom snimanja. Među njima je i Harris Reed koji je na svom Instagram profilu napisao da je odrastao gledajući videa od Beyonce u svojoj sobi, skidajući svaki pokret najbolje što može, pjevajući, plačući i plešući. 'Ovo je za moje queer osobe i ljude koji izlaze u ovaj svijet kao ništa manje nego ono što uistinu jesu, glasni, ponosni i za kojima se okreću glave dok koriste modu kao oružje za prizivanje promjena, razgovora i nade!', istaknuo je mladi dizajner.

U jednom od izdanja pjevačka diva je u zlatnom kaputu Schiaparelli Haute Couture s ručno izvezenim šljokicama i Swarovski kristalima te statement naučnicama iste modne kuće. Za potrebe snimanja odjenula je još atraktivnih, neobičnih ili futurističkih modnih kreacija. Mnoštvo prizora iz editorijala objavila je i sama na svom Instagram profilu.

Inače na njezinom novom albumu bit će 16 pjesama i ako je suditi po izjavi iz intervjua koji je dala prije koji mjesec, očekuje nas album pozitive, ljubavnih pjesama i dobrih emocija. 'Renaissance' je album koji dolazi nakon 'Lemonade' iz 2016. godine. U međuvremenu pjevačica je radila na projektima sa suprugom Jay-Z-jem, gdje spadaju i album iz 2018. godine 'Everything is Love' te film 'Homecoming' koji je predstavljen godinu kasnije.

  • +2
Beyonce Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia