NAREĐENO JOJ

Beyonce samo otvarala usta izvodeći američku himnu

22.01.2013 u 21:30

Bionic
Reading

Milijune televizijskih gledatelja diljem svijeta oduševila je spektakularna izvedba američke himne na drugoj inauguraciji američkog predsjednika Baracka Obame u ponedjeljak no nju Beyonce ipak nije pjevala uživo već je puštena studijska snimka, prenosi list The New York Times

Glasnogovornica mornaričkog glazbenog sastava, narednica Kristin duBois, objasnila je kako je standardni postupak izraditi studijsku snimku.

Vremenski su uvjeti bili dobri i glazbenici nisu imali problema s intoniranjem. No u zadnji trenutak pjevačica i glazbenici primili su naredbu da se pusti studijska snimka nacionalne himne.

'Ne znamo zašto', rekla je duBois i dodala kako razlog sigurno nije taj što 'Beyonce ne može pjevati ili Marine Corp Band svirati'.

Studijska snimka uvijek se unaprijed pripremi za inauguraciju za slučaj lošeg vremena kada je glazbenicima teško intonirati. Tako su prije četiri godine violončelist Yo Yo Ma i tri druga gudača svirali na playback jer je prva inauguracija predsjednika Obama održana po jakom hladnom vremenu.