IZGLEDA BOLJE NO IKADA

Beyonce pokazala seksi i vitku figuru

20.03.2012 u 12:31

Bionic
Reading

30-godišnja pjevačica Beyonce Knowles rodila je svoje prvo dijete, djevojčicu Blue Ivy Carter, prije dva mjeseca, a već je uspjela vratiti i stesati figuru te izgleda kao da nije ni rodila

Na dobrotvornoj večeri na Manhattanu, koju je organizirala prva dama Michelle Obama, slavna pjevačica i mlada mama Beyonce izgledala je doista očaravajuće, a na iznenađenje mnogih, pjevačica je pokazala ravan trbuh i uzak struk. U tamnoplavoj mornarskoj haljini, poludugih rukava i decentnog dekoltea te duljine koji centimetar ispod koljena, Beyonce je uspjela istovremeno izgledati seksi i glamurozno. Jednostavna, a opet tako efektna haljina, ukrašena metaliziranim zatvaračem na leđima, nosila je dizajnerski potpis Victorije Beckham.

Usku i jednostavnu haljinu Beyonce je 'podignula' s dvije velike ogrlice te glomaznim privjeskom anđela s potpisom Lanvina, a uz haljinu je kombinirala sjajne crne sandale s vrtoglavo visokom potpeticama dizajnera Nicholasa Kirkwooda. Na glamuroznoj dobrotvornoj zabavi Beyonce se družila sa svojom majkom Tinom Knowles, a šuška se da slavna pjevačica već planira povratak na pozornicu.