ZBOGOM, KILOGRAMI

Beyonce otkrila tajnu svoje zavidne figure

19.02.2013 u 12:05

Bionic
Reading

Trener slavne pjevačice otkrio je da je pjevačica jela jedan veganski obrok dnevno kako bi skinula trudničke kilograme

31-godišnja majka, koja je u intervjuu prošlog tjedna priznala Oprah da je dobila nevjerojatnih 25 kilograma dok je bila trudna s kćeri Blue Ivy, izbjegavala je hranu životinjskog podrijetla kako bi tijelo dovela u predtrudničku formu.

Njezin trener Marco Borges otkrio je za časopis Life & Style da vegansku prehranu preporučuje svojim klijentima jer tako konzumiraju više povrća. Čini se da postoje i dokazi koji podupiru preporuku Marca Borgesa.

Veganska prehrana, koja isključuje konzumaciju svih životinjskih proizvoda, uključujući mliječne proizvode i jaja, jedna je od najpopularnijih dijeta za 2013. po izboru stranice Daily Beast. Iako su pravila dijete stroga, među koristima veganskog načina života su snižavanje kolesterola i krvnog tlaka, smanjenje rizika od srčanih bolesti i učinkoviti rezultati mršavljenja.

No ovo nije bila radikalna promjena za Beyonce Čak i za vrijeme trudnoće, ona i suprug Jay-Z pridržavali su se djelomično veganske prehrane. Nakon rođenja Blue Ivy, Beyonce je nastavila s veganskim namirnicama, pa se tako njezina užina sastoji od edamama, zelene jabuke i krastavaca prelivenih octom, crvenom paprikom i limunom. Njezin trener kaže kako je plan prehrane uključivao i samo proteinski shake za ručak.

No Beyonce ne održava savršenu liniju samo dijetom nego i intenzivnim treninzima. Tjednima prije nastupa na Super Bowlu pjevačica je radila, otkriva njezin trener, žestoke kardio vježbe, piše Mail Online.