INTIMNI TRENUCI

Beyonce objavila privatne fotografije

13.08.2012 u 10:25

Bionic
Reading

Beyonce i njezin suprug Jay-Z uvijek su bili tajnoviti oko privatnog života, ali izgleda da ih je kćerkica toliko raznježila da su odlučili podijeliti obiteljske fotografije s ostatkom svijeta

Slavna pjevačica tako je objavila fotografiju s kćerkicom Blue Ivy koja ima body s naslovom 'Watch The Throne' povodom najnovije turneje Jay-Z-ja s Kanyeom Westom.

Na drugoj fotografiji Beyonce se ljulja i smiješi u vrtu, a iz te serije objavljena je još jedna fotografija na kojoj je sa suprugom. Pjevačica je opuštena i nasmijana, a nema niti trunčice šminke.

Uz obiteljske trenutke, obožavateljima je pokazala kako se provodi dok radi. Tako je postala fotke s jedne od turneja gdje se zabavlja sa svojim timom ispred privatnog aviona te fotke s koncerta.

Pjevačica najviše uživa u ulozi majke, ali ima naporan radni ritam. Uz dokumentarac o njenom životu i karijeri, spominje se i nekoliko filmskih uloga.

Beyonce bi trebala glumiti u remakeu filma Clinta Eastwooda 'A Star Is Born' te animiranom filmu 'Epic', gdje će dati glas liku kraljice Tare.