MOŽE LI SE TO ODBITI?

Beyonce nude pola milijarde za X Factor

03.02.2012 u 09:35

Bionic
Reading

U bespoštednoj utrci između dva vodeća talent showa Amerike – X Factora i American Idola – ne biraju se sredstva. Posljednje uključuje nezapamćenu ponudu popularnoj pjevačici

Beyonce će zaraditi fantastičnih 100 milijuna dolara godišnje ako prihvati mjesto u žiriju američkog talent showa X Factor. Uvjet je da u emisiji ostane pet godina.

Producent i glavni gazda emisije Simon Cowell ostao je s dva upražnjena mjesta u žiriju, nakon što je otkazao Pauli Abdul i Nicole Scherzinger. Emisiji treba svježa krv i Cowell je odlučio suočiti jednu od najvećih zvijezda trenutka s ponudom koju je teško odbiti.

Jer ako prihvati ugovor, Beyonce će postati jedna od najbolje plaćenih zabavljačica svijeta. Beyonce je prošlih mjeseci bila sveprisutna u medijima zbog nestrpljivo iščekivanog porođaja, u kojem je na svijet došla djevojčica Blue Ivy.

Kad je X Factor krenuo prošle godine, njegov je producent objavio kako mu je cilj dostići 20 milijuna gledatelja. Pa premda je emisija imala vrlo dobre rezultate, njima je ostvarena tek polovina željene gledanosti.

Zato je izvor iz ekipe emisije izjavio za Media TakeOut.com: 'Cowell želi veliku žensku zvijezdu u emisiji. Mariah Carey je dobra, ali nije više toliko veliko ime. Zato želi Beyonce, jer to će mu dati potrebni poticaj da prestigne konkurentski program America Idola.'

Ako Beyonce prihvati ponudu, to će njezin i suprugov imetak uvećati za više od milijardu dolara, računa Daily Mail. Ljudi bliski Beyonce nisu otkrili kakav odgovor treba očekivati od nje, ali je znakovito to da je jedan od njih rekao da u sljedećih mjesec dana treba očekivati važne vijesti.