TEK JOJ JE 27

Beyonce je najbogatija zvijezda mlađa od 30 godina

09.07.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Pjevačica Beyonce je prema podacima časopisa Forbes najbogatija slavna osoba ispod 30 godina, s godišnjom zaradom od 87 milijuna dolara

R'n'b diva ove godine predvodi listu najbogatijih slavnih osoba mlađih od 30 godina, što i nije neki problem jer je od lipnja 2008. do lipnja 2009. zaradila nevjerojatnih 87 milijuna dolara. Unosni reklamni ugovori, koncerti, zarade od albuma, filmova i svijeta mode 27-godišnjoj Beyonce samo su u godinu dana priskrbili ogromnom bogatstvo.

S gotovo upola manje milijuna, na drugom mjestu našao se vozač Formule 1 Kimi Raikkonen, koji je zaradio 45 milijuna u istom periodu, a za 40 milijuna teži je i NBA košarkaš LeBron James. Pop princeza Britney Spears zahvaljujući novom albumu, svjetskoj turneji i reklamnim ugovorima zaradila je 35 milijuna dolara, što joj je osiguralo četvrto mjesto, dok je na petom mjestu završio teniski as Roger Federer sa 33 milijuna dolara.

Slijede ih nogometaš Ronaldinho sa 30 milijuna te teen zvijezde, 16-godišnja Miley Cyrus, glumac iz 'Harryja Pottera' Daniel Radcliffe, glazbeno talentirana braća Jonas i supermodel Gisele Bundchenkoji su u istom periodu zaradili po 25 milijuna dolara.