RETRO IZDANJE

Beyonce izbjeljuje kožu?

06.03.2013 u 20:37

Bionic
Reading

O slavnoj pjevačici već neko vrijeme kruže tračevi da se podvrgnula tretmanima izbjeljivanja kože. Beyoncein retro plakat kojim najavljuje nadolazeću turneju 'Show gđe Carter' ponovno ih je aktualizirao

Beyonce Knowles (31) ovaj put na turneju ide kao udana gospođa, pa ju je zbog toga nazvala prezimenom supruga Jay-Z-ja, pravim imenom Shawna Cartera (43).

Pjevačica na tom je plakatu odjevena poput pin-up djevojke: u vruće hlačice, bijelu majicu, ima krvavocrveni ruž na usnama, ali sve to ne bi bilo ništa bez nove platinaste boje kose. Turneju počinje 15. travnja u Beogradu, a i taj i zagrebački koncert već su neko vrijeme rasprodani.

U uskoj bijeloj dolčeviti, mornarsko plavim vrućim hlačicama i štiklama pjevačica zavodljivo rukom mrsi platinaste kovrče. Nije poznato je li stavila periku, ekstenzije ili je uistinu potpuno posvijetlila kosu, no zlobnici su odmah prokomentirali kako čini sve ne bi li izgledala poput bjelkinje te da koristi tretmane za izbjeljivanje kože kao nekada Michael Jackson.