POZLAĆENE IGRAČKE S DIJAMANTIMA

Beyonce i Jay-Z sumanuto troše i kupuju dječje stvari

11.01.2012 u 11:39

Bionic
Reading

Prije svega nekoliko dana prvi put su postali roditelji pa su se Beyonce i Jay-Z bacili na kupnju opreme i igračaka za svoju djevojčicu Blue Ivy Carter, a u šopingu uopće ne štede i kupuju sve što im se svidi i što im padne na pamet

Beyonce i Jay-Z postali su roditelji u subotu navečer, a za igračke i opremu za bebu već su potrošili 1,5 milijuna dolara. Slavni par je tako za visoku stolicu za hranjenje bebe izdvojio 15 tisuća dolara, a za kućicu za igranje vrtoglavih 30 tisuća dolara.

'Beyonce i Jay-Z uopće ne štede, kupuju kao da sutra ne postoji. Zajedno su kupili stolicu za hranjenje optočenu kristalima Swarovski te vrlo modernu drvenu kućicu za igranje', kaže izvor blizak paru.

Jay-Z je, da bi iznenadio Beyonce, svojoj kćerki kupio i konjića za njihanje vrijednog 600 tisuća dolara, čak i mini Bugatti.

Par očito neće štedjeti ni novčića na djetetu: za plaće medicinskih sestara u svom domu izdvojili su vrtoglavih 350 tisuća dolara, a nisu zaboravili ni odjećom napuniti ormar malene Blue Ivy koja ima svega nekoliko dana. 'Kupili su odjeću jednog dječjeg brenda vrijednu tisuće i tisuće dolara. Blue Ivy će biti jedna od najmodernijih beba te će svakako biti konkurencija Harper, kćeri Davida i Victorije Beckham. Malenoj Blue Ivy kupili su i narukvice te zvečke ukrašene dijamantima i zlatom u Tiffanyju.

Na poklonima malenoj Blue nisu štedjeli ni prijatelji slavnog para - tako je pjevačica Kelly Rowland za poklon izdvojila čak 50 tisuća dolara.