centar za izvrsnost u dijagnostici i liječenju neplodnosti

BetaPlus – Vaša destinacija za medicinski potpomognutu oplodnju

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Poliklinika BetaPlus utemeljena je 2010.godine, a ime poliklinike je pojam poznat većini žena koje žele zanijeti. BetaPlus označava pozitivan test na trudnoću (beta hCG)

BetaPlus tim specijaliziran je prije svega za dijagnostiku i liječenje neplodnosti. Uz našu pomoć, od 2012.godine rođeno je više od 500 djece.

Ukoliko bezuspješno pokušavate ostvariti trudnoću više od godinu dana, ili više od 6 mjeseci za žene starije od 35 godina, preporuča se potražiti savjet subspecijalista humane reprodukcije.

Obzirom da su uzroci neplodnosti raznoliki, a često i višestruki, preporuča se da na MPO konzultacije (konzultacije o medicinski potpomognutoj oplodnji) dođe par, a ne samo žena. Na MPO konzultacijama liječnik evaluira moguće uzroke neplodnosti. Nakon toga slijedi obrada neplodnog para, koje najčešće uključuje kompletan ginekološki pregled s ultrazvukom, PAPA testom i cervikalnim brisevima te hormonski status za ženu, a za muškarca analizu sjemena (spermiogram). Kompletnu obradu neplodnosti možete učiniti u Poliklinici. Rezultati tih testova pomažu liječniku da napravi individualiziran plan liječenja za svaki par, sa ciljem da se čim jednostavnijim postupcima i u što kraćem roku postigne željena trudnoća i porođaj zdravog djeteta.

  • +1

Beta plus poliklinika

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Ovisno o uzrocima neplodnosti, liječenje uključuje sljedeće:

  • Indukcija/stimulacija ovulacije te ultrazvučno praćenje ovulacije (folikulometrija) za ciljane odnose
  • Intrauterina inseminacija
  • Izvantjelesna oplodnja (IVF/ICSI)

Svakodnevno pomažemo parovima na putu da postanu roditelji te se trudimo biti im podrška na svakom koraku tog puta svjesni emocionalnog opterećenja neostvarene želje za djetetom.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!