Kava za naše heroje

Besplatna kava za zdravstvene djelatnike, policiju i vatrogasce na Ini i Tifonu

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

INA i Tifon nastavljaju s kampanjom „Kava za naše heroje“ do 22. travnja, a osim zdravstvenih djelatnika, besplatnom kavom u akciji će se moći poslužiti i drugi heroji koji svakodnevno pomažu našem društvu – policijsko i vatrogasno osoblje

INA i Tifon svjesni su truda kojeg je potrebno uložiti u borbu protiv pandemije koronavirusa Covid-19. Tvrtke to svakodnevno pokazuju poštivanjem preporuka na maloprodajnim mjestima i ostalim poslovnim lokacijama kako bi se spriječilo širenje bolesti te zaštitilo zdravlje zaposlenika i kupaca. Iz tog razloga INA i Tifon odlučili su produljiti zajedničku kampanju doniranja besplatne kave za zdravstvene djelatnike, koja traje od 24. ožujka, te im priključiti i druge istinske heroje današnjice - policajce i vatrogasce. Izraz je to zahvalnosti na njihovom iznimnoj predanosti svome poslu te nesebičnom doprinosu u vremenu bez presedana kada se naše društvo istovremeno suočava s teškom pandemijom i posljedicama snažnog potresa u Zagrebu.

Zdravstveni djelatnici te policijsko i vatrogasno osoblje će uz predočenje iskaznice ili značke kojom potvrđuju svoj status, odnosno dolaskom u službenoj uniformi, kavu moći preuzimati na odabranim maloprodajnim mjestima Ine i Tifona.

Više informacija o poduzetim mjerama zaštite na maloprodajnim mjestima Ine, kao i njihovim radnim vremenima potražite na internetskim stranicama Ine.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!