UVIJEK U TRENDU

Bella Hadid dobro zna kako se privlače pogledi: Svi bruje o odvažnom dekolteu manekenske zvijezde

01.07.2021 u 19:23

Bionic
Reading

Bella Hadid, mlađa sestra manekenke Gigi koja je i sama vrlo uspješna u svijetu mode, redovito privlači poglede svojim trendi stajlinzima

Baš kao i njezina sestra Gigi, lijepa brineta često kreira trendove jer štogod da odjene vrlo brzo postane novi hit na društvenim mrežama.

Dvadesetčetverogodišnjakinja koja je prije dvije godine proglašena vlasnicom najsavršenijeg lica na svijetu na temelju znanstvenog istraživanja koje je pokazalo da njezino lice ima omjere koji najviše odgovaraju tzv. zlatnom rezu, mjeri koja se smatra fizičkim savršenstvom, rijetko kad može proći nezapaženo pa su je i u Parizu fotografi pratili u stopu.

Slavna manekenka ne boji se provokativnih kombinacija pa redovito izaziva brojne komentare zahvaljujući svojim modnim izborima koji su vrlo često nadahnuti stilom 90-ih.

  • +5
Bella Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Laurent Salmon / KCS Presse / Profimedia

Naravno, njezina je modna kombinacija bila pomno osmišljena, a iako je nosila sako, traperice s potpisom Givenchyja i tenisice, Bella nije odoljela na svoj način začiniti ovaj stajling.

  • +3
Bella Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Cyril Pecquenard / KCS Presse / Profimedia

Odjenula je provokativni bijeli top koji je malo toga ostavio mašti zahvaljujući smjelom dekolteu kakav se rijetko viđa.

Trendi torbica poznatog brenda Goyard, sunčane naočale i kopča za kosu, modni detalj koji se ove sezone vratio na modnu scenu upotpunili su ovaj zavodljivi look atraktivne Amerikanke.