VRIJEDI INVESTIRATI

Outfit sjedokose influencerice najbolji je dokaz da ovaj klasični komad možete nositi tijekom cijele godine

01.07.2021 u 18:20

Bionic
Reading

Bijela košulja je neprolazni modni klasik koji možemo nositi bez obzira o kojem je razdoblju godine, a mnoge poznate trendseterice poput Victorije Beckham, Jennifer Aniston ili Meghan Markle ovaj komad nose u brojnim prigodama jer pristaje svima bez obzira na dob

Poznata dizajnerica Carolina Herrera kaže da bijelu košulju u garderobi mora imati svaka žena - i apsolutno se slažemo s njom.

Američka kreatorica venecuelanskih korijena redovito u svojim kolekcijama uvrštava bijelu košulju još od 1981. i tvrdi da je se nikad neće zasititi. 'Volim bijele košulje jer mi dođu kao nekakva sigurnosna, spasonosna dekica. Možete je nositi uz bilo što. Najveća je draž bijele košulje u tome što ovisi o osobi kako će je nositi', tvrdi Herrera.

  • +3
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bijela košulja je jedan od onih komada koji možete nositi i ljeti poput npr. glumice Sarah Jessica Parker koju ju je nosila svojedobno i na plaži, a mnoge poznate zaljubljenice u modu ove sezone je kombiniraju u trendi varijantama s biciklističkim hlačicama, vrućim jeans hlačicama ili bermudama. Baš je jednu takvu kombinaciju koja uključuje bijelu košulju nedavno pokazala i lijepa Ruskinja Irina Shayk.

I stajling omiljene kanadske pedeset plus influencerice rođene u Libanonu Grece Ghanem dokazuje da je bijela košulja odlično ljetno modno rješenje.

Sve popularnija pedeset plus influencerica i ovim je outfitom potvrdila kako kad je u pitanju stil ona ne zna za greške.

Modni klasik sjedokosa modna ikona pametno je spojila s bijelim pamučnim T-shirtom i udobnim sivim hlačama visokoga struka. 'Tko se topi! Tolinski val u Montrealu', napisala je poznata trendseterica koja je look bez greške upotpunila sunčanim naočalima bijelih okvira. Outfit bez greške je začinila crvenim naušnicama i cool torbom, a prepoznatljivi ležerni bob bio je točka na 'i' ove dnevne kombinacije.