BEAUTY PREPORUKA

Beauty ulovi koji vrijede svake kune: Ovo je 25 najboljih ruževa u nude nijasni za svačiji džep

06.10.2020 u 11:09

Bionic
Reading

Nema ništa ljepše od žene koja drži do sebe. Pritom ne mislimo na gomilu make up-a kroz koji koža ne diše, već na malo maskare, rumenila i neutralnog ruža koji će naglasiti usne. Nude ruževi spas su u zadnji čas kada trebate skoknuti do trgovine ili se brzinski spremiti za kavu. Popunit će usne i dati im boju, a baš nikada neće izgledati prenapadno ili neprimjereno

Takozvani nude ili ruževi u boji kože omiljeni su odabir žena diljem svijeta koje vole minimalistički, prirodan make up, zbog čega su ujedno i čest odabir mladenki za svoj najvažniji dan, no isto tako savršeno će se sljubiti i s dramatičnim smokey eye-om.

Prilikom odabira nude ruža potrebno je odabati nijansu koja se neće u potpunosti stopiti s tekućom podlogom i korektorom, jer svakako želite izbjeći look čovječje ribice. Najbolje bi bilo odabrati ruž koji je barem dvije nijanse tamniji od pudera, odnosno vašeg tona kože.

Vjerojatno ćete trebati isprobati desetak nijansi dok ne pronađete onu koja savršeno odgovara vašoj puti. U tome vam mogu pomoći i vizažisti u drogerijama koji će najbolje znati procijeniti koji ruž vam pristaje, a koje ne. No, i recenzije zaljubljenica u make up odličan su način da odaberete svoj novi nude ruž.

Izdvojili smo 25 najboljih nude ruževa s kojima sigurno nećete pogriješiti.

  • +15
Nude ruževi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije