LEOPARD OD GLAVE DO PETE

Baš je pretjerala: Kim Kardashian pokazala kako se ne bi trebao nositi hit uzorak sezone

06.03.2019 u 11:22

Bionic
Reading

Gotovo tri godine nakon incidenta u Parizu gdje joj je pod oružanom prijetnjom otuđen skupocjen nakit u hotelskoj sobi, slavna Kim Kardashian West ponovno se zaputila u francusku prijestolnicu mode gdje je mnoge uspjela iznenaditi svojim izdanjem u leopard uzorku od glave do pete

Posljednji put u Parizu najpoznatija članica klana Kardashian viđena je prošloga ljeta, a tadašnji povod njezina 'emocionalnog' povratka u francusku prijestolnicu mode bilo je predstavljanje debitantske kolekcije Virgila Abloha – novog dizajnera modne kuće Louis Vuitton koji je uspješnu karijeru započeo kao bliski suradnik njezina supruga, Kanye Westa.

  • +9
Kim Kardashian West Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kao i prošle godine, Kim Kardashian West svojom pojavom odlučila je uveličati novo izdanje Pariškog tjedna mode, a prilikom izlaska iz pariškog hotela Ritz uz jake mjere sigurnosti slavna starleta i beauty mogulica vojsci paparazza priuštila je modni prizor za pamćenje.

Iako je nakon oružane pljačke koja se dogodila 3. listopada 2016. godine odlučila okrenuti ploču kada je riječ o nošenju skupocjenog nakita, u Parizu je plijenila poglede u odjevnoj kombinaciji leopard uzorka vrijednoj 65 tisuća kuna.

  • +8
Kim Kardashian West Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Poznate obline Kim je ovoga puta istaknula uskočivši u pripijeni kombinezon s pripadajućim kaputom, a riječ je o komadima s potpisom Azzedine Alaia , francuskog dizajnera rođenog u Tunisu koji je svijet napustio 2017. godine u 77. godini života.

  • +6
Azzedine Alaia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U posljednje vrijeme Kim Kardashian West na svečanim događanjima i gostovanjima u TV emisijama redovito se može ugledati u arhivskim kreacijama dizajnerskih imena poput Thierryja Muglera i modne kuće Versace, a kombinaciju s potpisom Azzedina Alaie u kojoj se ovoga puta pojavila u Parizu modnom je svijetu premijerno predstavljena u sklopu jesenske kolekcije 1991. godine.

Upečatljivo i po mnogima neukusno izdanje zahvaljujući dominantnom leopard printu, slavna starleta kompletirala je dodatkom sunčanih naočala retro okvira uz rukavice i gležnjače identičnog uzorka.

Oružana pljačka Kim Kardashian West, koja se dogodila 3. listopada 2016. godine, ujedno je najveća krađa nakita neke privatne osobe u Francuskoj koja se dogodila u posljednjih dvadeset godina.

Francuska policija uhitila je 17 osoba povezanih s pljačkom, od kojih je desetorici izrečena kazna. Od Kim Kardashian West lopovi su otuđili nakit u vrijednosti 10 milijuna dolara, uključujući njezin skupocjen zaručnički prsten s 20-karatnim dijamantom.

  • +6
Kim Kardashian West Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Govoreći o oružanoj pljački koju je doživjela tijekom boravka u Parizu, Kim je priznala kako je u vjerovala da će njezin život tu i završiti, a navedeni incident učinio je da postane osoba koja više voli 'biti' nego 'imati'.

'Prije pljačke bila sam materijalistička osoba iako u tome ne vidim ništa loše ako je riječ o stvarima koje si možeš priuštiti. Danas ne pridajem pažnju materijalnim stvarima kao nekoć', otkrila je Kim u razgovoru s voditeljicom Ellen DeGeneres.