PONUDA I CIJENE!

Bajkerske čizme za kojima su svi poludjeli

16.11.2011 u 14:51

Bionic
Reading

Na prvi pogled robusne, glomazne i opasne, bajkerske čizme totalni su hit među ljubiteljicama mode. Ta njihova robusnost ove godine, čini se, pristaje uza sve – lepršave minice, cvjetne haljinice, tajice, traperice. Evo što se sve nudi po dućanima

Biti u trendu ove sezone znači - nositi bajkerske čizme. Upravo je to modni dodatak za koji su pripadnice ljepšeg spola spremne izdvojiti najviše novca.

Nema dućana s obućom ulične mode u kojem nećete naći pokoji par dobrih, kožnih inačica. Jedini problem koji navode trgovci jest taj što neočekivano brzo nestaju s polica te često moraju naručivati nove brojeve. Za njima jednako luduju djevojke koje se doista furaju na opaki bajkerski stil, ali i nježnije damice koje ih nose uz tajice i slatke kratke tunike.


Brendovi Frye Ash postali su ravnopravni sinonimi za bajkerice, iako osnovni modeli koštaju oko 1600 kuna. Osobito se traže modeli sa zakovicama. Kvalitetne crne čizme Fly naći ćete po cijeni od oko 1200 kuna, a sive Sketchers koštaju 599 kuna. Odlične bajkerske gležnjače s potpisom XoXo stoje 760 kuna.

Osim kopči i zakovica, krase ih lanci, najčešće u kontrastu crna koža – staro srebro. Dolaze čak i u gumenoj verzijiod kojih izdvajamo odlično izvedene hunterice i one s potpisom Replay.

Za najhladnije zimske dane kupite one s krznom iznutra, kakve primjerice s potpisom Frye koštaju 2099 kuna. Osim crnih, česte su sive smeđe inačice, ili pak u dvije gradirane boje. Kombinacija s vunenom tkaninom također je zanimljiva. Naravno da se nude i bajkerice od umjetne kože kojima je onda i cijena puno povoljnija, no neće vam tako dugo trajati.