besplatni zdravstveni pregledi

Back Together i ove godine donosi zdravlje za sve!

27.05.2024 u 14:06

Bionic
Reading

Znate li da uskoro u centru Zagreba možete besplatno pregledati štitnjaču, provjeriti stanje alergije, razgovarati sa psiholozima i pobrinuti se za zdravlje srca? U subotu, 8. lipnja 2024., ekipa Back Together summita po četvrti puta donosi niz zanimljivih panel rasprava, radionica i predavanja s ciljem osvještavanja javnosti o važnosti zdravlja, kao i korisne besplatne zdravstvene preglede

Nakon što su proteklih godina zdravstvenu komunikaciju doveli u fokus javnosti, dr. Natko Beck i Tajana Beck i ove godine okupljaju brojne renomirane stručnjake iz područja medicine, znanosti i komunikacija na novom izdanju Back Together summita. Ovaj jedinstveni medicinski događaj održat će se u subotu, 8. lipnja od 10 do 15 sati na Zrinjevcu u Zagrebu te putem streama na YouTube kanalu Back Together summita od 15 sati pa sve do ponoći.

'Genijalno je iz godine u godinu surađivati s najvećim umovima Lijepe naše i donositi najvažnije zdravstvene informacije na lak i jednostavan način. Sretni smo što barem jedan dan u godini donosimo zdravlje dostupno svima, bez selekcije po platežnoj moći', izjavila je Tajana Beck, direktorica summita.

'Svake godine okupimo više od 40 stručnjaka uz 20 tema koje sluša preko 20 tisuća građana. Te su nam brojke dokazale da su građanima zdravstvene teme izrazito bitne. S istim žarom kreiramo i četvrto izdanje Back Togethera na kojem će ponovno priznati pojedinci iz svijeta medicine i znanosti približiti javnosti najaktualnije zdravstvene teme', poručio je dr. Natko Beck, specijalist radiologije, prvi hrvatski doktor-influencer i Komunikator 2020. godine prema izboru Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ).

Uz podršku Grada Zagreba, Gradskog ureda za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom te Nastavnog zavoda za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar građani će moći obaviti mnoštvo preventivnih pregleda i tako unaprijediti zdravlje i prevenirati bolest na vrijeme.

Osim zanimljivih panela, gdje ćete i ove godine imati prilike iz prve ruke saznati mnoštvo informacija vezanih uz najnovije tehnike liječenja u korak s trendovima, summit nudi i mogućnost besplatnog pregleda srca, UZV štitnjače i karotida, mobilne mamografije, oftalmološkog pregleda, psiholoških i kinezioloških savjetovanja, školu nepušenja i mnoštvo drugih zdravstvenih sadržaja.

S ciljem osvještavanja javnosti o važnim zdravstvenim temama na jednom mjestu okupit će se renomirani stručnjaci iz područja medicine, znanosti i komunikacija te sudjelovati u zanimljivim panel raspravama poput Bitter Sweet Symphony - Balans o kojem svi pričaju, bitka za blagostanje, na kojemu će se govoriti o utrci s vremenom, borbi protiv anksioznosti i boljem balansiranju važnih životnih situacija, zatim Make it Happen - kad nemoguće postane moguće, gdje će biti govora o lijeku za koji su istraživanja pokazala da nevjerojatno dobro jača srce ili One step closer - personalizirana medicina, s fokusom na holistički pristup zdravlju, tj. sagledavanju zdravlja kroz sve aspekte.

Panel rasprave i ove godine je moguće pratiti besplatno putem YouTube kanala Back Together Summit-a ili na backtogether.hr, a svi koji se žele besplatno pregledati dobrodošli su na Zrinjevac u subotu 08.06.2024.

'Napominjem da je za mobilnu mamografiju potrebna prethodna prijava, što možete obaviti brzo na našemu webu', poručila je Tajana Beck.

Odvojite vrijeme za sebe i svoje zdravlje, naučite nešto novo i isplanirajte dolazak već danas, a za više informacija i detalje zapratite stranicu backtogether.hr te Instagram, Facebook, YouTube, Tik Tok i Linkedin profil summita.

sve osim nogometa

Učitavanje...