IGRA LOVICE S PRAVDOM

Ava na farmu bježi od suđenja

ava karabatić i špiro milčić

ava karabatić i špiro milčić

Izvor: Pixsell / Autor: Nino Strmotić/PIXSELL

Iako je ne tako davno izjavljivala kako jedva čeka da na sudu dokaže svoju nevinost, Ava Karabatić (21) na farmu ulazi neposredno prije prvog ročišta

'Spremna sam i dokazat ću nevinost, i to je sve što želim reći', tim je samouvjerenim riječima Ava Karabatić još nedavno komentirala skoro suđenje za Večernji list, da bi danas njene usne pjevale drugu pjesmu. 'Suđenje ne želim komentirati, a na farmu ulazim sutra, ne znam točno u koliko sati', izjavila je skora farmerica za Slobodnu Dalmaciju, ne krijući veselje, 'kako nikada nisam bila na selu, jako se veselim odlasku'.

I dok se Ava veseli farmerima, blatu i pokojoj domaćoj životinji, glasnogovornik Općinskog suda u Zadru nije baš siguran u 'Farmu' kao opravdanu ispričnicu. 'Općinski sud u Zadru nije nikada imao ovakav slučaj. 'Farma' po meni nije opravdan razlog izostanka, no kako je zakon ne predviđa, treba vidjeti što će sudac u petak odlučiti', izjavio je za Slobodnu Dalmaciju uz polusmijeh.

Kratak podsjetnik za one kojima je Avino pjevanje izbrisalo iz sjećanja njene prve medijske korake – zadarska studentica talijanistike s tanušnim znanjem prekomorskog nam jezika, sa zaručnikom Špirom Miličićem (24) i majkom Sanjom Karabatić (39) na sudu je zbog ucjenjivanja dr. Živka Nižića, pročelnika Odjela talijanistike na Sveučilištu u Zadru. Prvo ročište je u petak, a za to vrijeme Ava, željna pravice, gacat će blatom na farmi.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi