Estrada 'TO, MAČKO'

Avi ispala bradavica dok ju je tata gledao

Ava Karabatić pozirala je Lupinu, koji se toliko uživio u snimanje da je rekao manekenki da izgleda kao Naomi, ona je opijena strašću zavrtjela glavom poput pantere i iz bujnog dekoltea ispala joj je bradavica

Ava Karabatić dobila je stipendiju od grada Splita, a njezin prosjek ocjena je 4,9, pa su novinari Red carpeta odlučili provjeriti njeno znanje talijanskog jezika. Buduća farmerica nije znala koji je glavni grad Sicilije te je rekla da se na talijanskom grad Zadar naziva Zara, a nije znala ni sve riječi himne 'Gaudeamus Igitur'.

Novinarka: 'Qual' e' l' opera principale di Dante Alighieri? '
Ava: 'Molim? Šta? '
Novinarka: 'Qual il capitale di Sicilia?'
Ava: 'Ajme, LO FORGETTO, ajme, ne znam, mio dio... Koje je prvo slovo?'
     
Kada su vidjeli da joj ne ide znanje odlučili su Avu ispitati na području gdje se najbolje snalazi, a to je poziranje pred kamerama. Ovaj put iza fotoaparata bio je Lupino, a sve je nadgledao Avin otac Ivica koji joj je pomagao pri odijevanju te slikovito opisivao što je Lupino govorio njegovoj kćeri, kojoj je ispala bradavica dok je pozirala.

'Govorio joj je, ludilo, ista si Naomi. Tako, tako, mačko. Može ti srediti snimanje za Playboy. Ti ćeš ići u šest zemalja, nećeš samo u jednu', prepričavao je oduševljeni Avin otac dok mu se 21-godišnja kćer valjala polugola po podu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više