NIJE BIO UZ NJU

Ariana Grande ponovno prekinula s dečkom

06.08.2014 u 15:34

Bionic
Reading

Čini se kako su Ariana Grande i Jai Brooks ponovno odlučili stati na kraj svojoj vezi. Mlada pjevačica je navodno odlučila prekinuti s 19-godišnjom australskom zvijezdom još prošli mjesec, zbog toga što se nije nalazio uz nju u teškim životnim trenucima

'Kad je umirao njezin djed, svi su bili uz nju. Mnoštvo ljudi je dolazilo u Floridu kako bi bili s njom u teškim trenucima, osim Jaija', izjavio je za EOnline izvor blizak pjevačici.

Ariana je tako nedavno na Twitteru podijelila poruku za koju se spekulira da je upravo namijenjena Jaiju: 'S godinama mnogo naučiš o ljubavi, životu i ljudima koji te okružuju u teškim trenucima. Srpanj je bio bolan za mene iz mnogo razloga, no uz sve osobne boli koje sam proživljavala kao što je gubitak mog djeda, pravog đentlmena, nijedna druga nije važna. Zahvaljujem se svima koji su bili uz mene i nadam se da ćete se svi moći okružiti ljudima koji će biti uz vas ne samo u lijepim, već i u teškim vremenima...'


Ariana je prvi put prohodala s Jaijem, australskom youtube zvijezdom i pripadnikom 'Jackass' grupeThe Janoskians u kolovozu 2012. godine. Mlađahan par je zatim prekinuo svoju vezu u srpnju prošle godine, nakon koje je Ariana počela izlaziti sa zvijezdom The Wanteda - Nathanom Sykesom. Novopečeni par je u prosincu prošle godine prekinuo svoju četveromjesečnu vezu, da bi se Ariana ponovno povezala s Jaijem u svibnju ove godine. No, Ariana je ponovno odlučila stati na kraj oživljenoj vezi.

Osim smrti u obitelji, Ariana se u kratkom vremenu morala suočiti i sa ukidanjem televizijskog šoa 'Sam & Cat' već nakon prve sezone emitiranja, usprkos velikoj gledanosti. Nickelodeon je najavio da se spomenuta serija, u kojoj Ariana glumi lik Cat Valentine uz Jennette McCurdy kao Sam Puckett, zauvijek gasi u srpnju ove godine.