NOVA LJUBAV

Antonija Šola dva tjedna nakon prekida našla novog

30.09.2010 u 11:40

Bionic
Reading

Pjevačica i glumica našla je novu ljubav samo dva tjedna nakon prekida sa zagrebačkim pravnikom, manekenom i bivšim menadžerom

Pjevačici i glumici Antoniji Šoli nije dugo trebalo da nakon prekida s pravnikom i manekenom Lukom Čičinom Šainom pronađe novu ljubav, piše Gloria. Njezino je srce, nakon samo dva tjedna, osvojio makedonski poduzetnik Aleksandar Ružin. Antonija Šola (31) je na svom profilu na Facebooku napisala:

'Postoje ljudi koji vam izvade srce, a srećom ima i onih koji ga vrate na mjesto.'

Njezini prijatelji shvatili su odmah da ta rečenica opisuje njezino trenutačno ljubavno stanje. Naime, pjevačica je prekinula četverogodišnju vezu sa zagrebačkim pravnikom i menadžerom, koji je javnosti poznat kao maneken, Lukom Čičinom Šainom (36), a nakon samo dva tjedna u njezin je život ušao novi muškarac, Makedonac Aleksandar Ružin (27).

'Lukin i moj odnos sve se više svodio na posao, a sve manje na ljubav, pa sam jednostavno odlučila izaći iz njega. Više ni poslovno ne surađujemo, no nije isključeno da se, kad se emocije 'stišaju', to promijeni', rekla je Antonija.

Pjevačica je upoznala Aleksandra još prije tri godine u Skoplju, u studiju Toše Proeskog, s kojim je surađivala, a viđala ga je skoro svaki put kad bi dolazila u Makedoniju. Da prema njoj osjeća nešto više, dalo se naslutiti ovoga ljeta, kad je Antonija nastupila u revijalnom dijelu festivala Ohridski trubaduri na Ohridskom jezeru.