ZVIJEZDA MODNE KAMPANJE

Antonija Blaće pokazala kakve će se torbe nositi ove jeseni

19.09.2016 u 11:00

Antonija Blaće

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bionic
Reading

Glavna uloga u kampanji za novu jesensku kolekciju torba domaćeg brenda Lovely bags pripala je voditeljici Antoniji Blaće

Antonija Blaće izvrsno se snašla kao žena Lovely koju je dizajnerica zamislila kao uspješnu i samosvjesnu poslovnu ženu. Iza jednog od najprepoznatljivijih brendova na regionalnoj modnoj sceni krije se dizajnerica Marija Perić koja je svoju veliku ljubav prema torbama prije nekoliko godina odlučila je pretvoriti u biznis.

Njezine torbe karakterizira jedinstvenost, razigranost i upečatljivost, a idealno pristaju svakoj ženi i svakom stilu odijevanja. Dizajnerica ističe kako inspiraciju pronalazi u svemu, ponajviše u lijepim stvarima i trenucima, novim trendovima, kombiniranju različitih materijala i boja te ženama općenito. Izradi svake torbe posvećuje posebnu pažnju, osluškuje želje svojih klijentica i pretače ih u zanimljive modne dodatke koji upotpunjavaju svaku odjevnu kombinaciju.

Modeli iz nove kolekcije izgledaju šik i ženstveno, a dolaze u različitim veličinama i oblicima te prigodnim jesenskim bojama, zagasito crvenoj, bordo, toploj smeđoj i sivoj, električno plavoj i tamnozelenoj te trendovskim detaljima poput krznenog privjeska, zanimljivih kopča i glamuroznog krokodilskog uzorka.