PRIPREME U TIJEKU

Anita Dujić i Ivan Veljača otkrili datum vjenčanja

18.12.2012 u 20:38

Bionic
Reading

Manekenka i ekonomistica Anita Dujić i scenograf i dizajner Ivan Veljača zaručili su se u rujnu ove godine, a u isto vrijeme nagodinu uplovit će u bračnu luku

'Istina je da pripremamo vjenčanje, to je bio logičan slijed nakon šest godina veze', ekskluzivno za Story priznala je manekenka i diplomirana ekonomistica Anita Dujić

Naime, ona i njezin zaručnik, diplomirani dizajner i scenograf Ivan Veljača već su odredili datum vjenčanja, a ostale detalje isplanirat će u hodu.

'Vjenčanje će biti 7. rujna, ali to je sve što vam sada mogu reći jer ni mi ne znamo više. Svakako će biti na moru i u krugu obitelji i najbližih prijatelja', izjavila je 28-godišnja Anita.

Naglašava kako vjeruje u ljubav i kvalitetan odnos između dvoje ljudi, ali i kako je iznimno lijepo obilježiti ono u što vjeruješ.

'Ivan i ja slažemo se oko svih stvari koje su važne u životu. Slično razmišljamo i cijenimo iste vrijednosti. Kod njega najviše volim i cijenim osobine koje su gotovo izumrle. Iskren je, pošten, konkretan, kod njega nema muljanja i okolišanja. A i oslonac mi je u svim situacijama', rekla je manekenka koja budućeg supruga poznaje iz srednje škole.