osvježila izgled

Anita Dujić Broadfoot odlučila se na promjenu, a nova boja pristaje joj odlično

21.07.2023 u 11:48

Bionic
Reading

Bivša manekenka, a danas uspješna dizajnerica nakita i dekoraterka seta, Anita Dujić Broadfoot, godinama oduševljava svojom ljepotom. Pobornica je prirodnog looka i rijetko će je se vidjeti s jakom šminkom ili neobičnim outfitima. Duga, tamna kosa i minimalni make up njezin su zaštitni znak

Anita Dujić Broadfoot uživa u majčinstvu. U travnju je rodila svoje drugo dijete, djevojčicu kojoj je dala ime Ella Sky. No, njezina linija nekoliko mjeseci od poroda je nešto na čemu bi joj pozavidjeli mnogi. Ima pune ruke posla oko svoje djeca, ali i brenda nakita. Unatoč svim obvezama uvijek izgleda besprijekorno.

Posljednjih dana je pokazala kako izgleda u kupaćem kostimu dok se odmarala u hladu na ležaljci, a pala je i nova frizura. Poznata po tamnoj kosi, u posljednje ju je vrijeme poprilično posvjetlila, pa ne bi čudilo da uskoro postane i plavuša.

I možda je brzo prionula na posao, no dizajniranje je zaokuplja i puni baterije. Njezina misao vodilja je - sretna mama, sretna djeca. 'Jer kad si ti sretna i zadovoljna, odmorna, naspavana bolja si svojoj djeci i svima oko sebe', izjavila je ranije za In Magazin. Na pitanje tko joj pomaže kad suprug Duncan Broadfoot nije u blizini, rekla je da je većinom sama, ali da joj pomažu njezina i Duncanova koja zna doći iz Škotske. 'Ima dana kad se raspadam, kada ne spavam, ali sve to prođe', priznala je.

  • +3
Anita Dujić Broadfoot Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL