NA ZAPADU NIŠTA NOVA

Angelina je opet bijesna zbog Jennifer Aniston

16.12.2010 u 09:37

Bionic
Reading

Angelina Jolie sigurna je da iza napada komičarke Chelsea Handler stoji glavom i bradom Jennifer Aniston, što je jako, jako ljuti

Angelina je sto posto sigurna da je Jenn nagovorila Chelsea da je sramoti u svojim scenskim nastupima i izjavama za medije', rekao je izvor koji mnogo toga zna za National Enquirer

Poduzetna Angelina nije stala na ljutnji već je preko zajedničkih prijatelja poručila Jennifer da tome stane na kraj, jer jednostavno neće više tolerirati komičarkine jezične eskapade'.

Opetovana sramoćenja Angeline došla su u najgori mogući trenutak, usred velike svjetske promocije njezina novog filma 'The Tourist'.

I, gle čuda, iako Handler nije filmska kritičarka od nekog silnog autoriteta, dapače nije uopće filmska kritičarka, 'njezini osvrti na crne točke u Angelininom životu podsjećaju publiku kakva je nekad bila', izjavio je isti izvor, a mi ćemo tek dodati kako je film koji je koštao 100 milijuna dolara dosad zaradio vrlo skromnih 17 milijuna.

Čisto da podsjetimo, Chelsea je Angelinu u svojim komičarski točkama i u intervjuima nazivala droljom, kučkom bez prijateljica i osobom koju treba izbjegavati u širokom luku.