ŠTO KAŽETE?

Andrea Šušnjara iznenadila novim izgledom

03.09.2014 u 10:27

Andrea Šušnjara, novi imidž

Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

Bionic
Reading

Samo za nastup na ovogodišnjem Rujanfestu, pjevačica grupe Magazin Andrea Šušnjara odlučila je promijeniti svoj prepoznatljiv imidž i predstaviti se u nekom novom svjetlu

Novi izgled Andreje Šušnjare osmislili su Larita Studio (kosa) i Bela Make-up (šminka) koji su zasluženi za njeno novo izdanje. Fotograf John Pavlis u nekoliko fotografija donosi novu Andreju kakvu do sada još niste imali prilike vidjeti.

Grupa Magazin svojim će brojnim hitovima poput 'Kokolo’, ‘Piši mi’, ‘Put putujem’, ‘Suze Biserne’, ‘Ginem’ , ‘Sijamski blizanci’, 'Maslačak’, ‘Kemija’ i ‘No no no’ zabaviti publiku na Rujanfestu u srijedu, 17. rujna. Istu večer nastupit će tamburaški sastav Mejaši koji će dašak Slavonije donijeti na ovogodišnji Rujanfest.

Kao i prethodnih godina, i ove je godine osiguran besplatan prijevoz za posjetitelje, odnosno besplatnih autobusa iz nekoliko hrvatskih gradova te s nekoliko lokacija iz Zagreba. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan do 19 sati, a nakon toga ulaznica će se naplaćivati 20 kuna.

Lokacija pored trgovačkog centra Westgate u prošlosti se pokazala kao odličan prostor za organizaciju ovakvih manifestacija, a uz prihvatljive cijene, odlično organiziran prijevoz te niz pogodnosti za posjetitelje, 7. izdanje Rujanfesta ponovo će postaviti nove standarde i dokazati zašto ga smatraju najboljim događanjem ovakve vrste u regiji.