Na ljetnom odmoru

Anđeoski dodir vode u Termama Tuhelj

19.06.2018 u 12:23

Bionic
Reading

Stres, svakodnevne obaveze i vječna borba s vremenom… Ljeto je savršeno vrijeme za opuštanje u termalnoj vodi i tretmane termalnim blatom na najpoznatijoj kontinentalnoj rivijeri

Ljeto je idealno vrijeme da otkrijete ljekovita svojstva termalne vode u Termama Tuhelj. Osim što opušta od stresa i ublažava kožne i reumatske bolesti, tuheljska termalna voda smanjuje napetost mišića, povećava njihovu gipkost, ublažava bolove, djeluje protuupalno i štiti od bakterija, a posebno se preporučuje kod kroničnih kožnih bolesti. Njezin blagotvorni učinak osjetit ćete nakon pomno kreiranih tretmana koji će vam poboljšati prokrvljenost, ubrzavati metabolizam, izlučiti toksine iz organizma.

Tretmani ljekovitom termalnom vodom dodatno su oplemenjeni ljekovitim termalnim blatom. Stoga vam preporučamo opuštanje u termalnim kupkama u SPAeVITA centru gdje ćete odahnuti od stresne svakodnevice uz pomoć obloga s ljekovitom termalnim blatom. Takvi se tretmani preporučuju nakon opuštanja Svijetu sauna, jednom od najvećih sauna u Hrvatskoj.

Oduševit će vas Anđeoski dodir vode, masaža koja se odvija u bazenima i održava vitalnost, a podsjeća na ples na vodi. Objedinjuje ljepote reikija, refleksoterapije stopala, joge, akupresure i tehnike shiatsu. Pruža sve u jednom - masažu, istezanje, vježbe dubokog disanja te kontrolu mišićnog i mentalnog tonusa.

Dok klinci uživaju u bazenima Vodenog planeta i nezaboravnom ljetu, čudesno termalno iskustvo postat će vaš novi nezaobilazni ritual.