PUNE RUKE KRPICA

Anamarija Asanović i Milica Mihajlović nisu odoljele Versaceu za H&M

20.11.2011 u 10:30

Bionic
Reading

Dizajnerica Anamarija Asanović voli odjeću slavnih modnih imena koja kreiraju za H&M pa se počastila novom kolekcijom koja je i u Zagrebu i u svijetu doslovno planula u jednom danu

U Britaniji su se Versaceove haljinice i kožne jaknice dizajnirane za lanac trgovina H&M ovaj tjedan razgrabile doslovno za pola sata. A trendu nisu odoljele ni  poznate hrvatske dame.

'Kupila sam mnoštvo stvari! Kolekcije poznatih dizajnera za H&M uvijek su mi zanimljive. Počastila sam se crnom haljinom sa zakovicama, plisiranom suknjom,  bluzom, naušnicama, narukvicom i plavim šalom', pohvalila se Anamarija Asanović.

Mlada dizajnerica pohrlila je rano ujutro u zagrebačku trgovinu H&M-a da bi kupila krpice iz Versaceove kolekcije. Anamarija je rekla da su stvari koje je kupila među jeftinijima.

Crna haljina stoji 499 kuna, a plisirana suknja 399 kuna. Svjetskoj pomami za znatno jeftinijim dizajnerskim stvarima nije odoljela ni Milica Mihajlović, djevojka Ivana Todorića. Nosila je pune ruke nakita. Saša Joka pohvalio se da je kupio dosta stvari i da mu se kolekcija jako sviđa.

'Vraća me u moju mladost, u devedesete. Mislim da je Versace napravio izvrstan posao', izjavio je Saša.