FASHION GURU

Ana Radišić nosi ono što joj se sviđa i to super izgleda; bit će bolje odjevena od svih svojih kolegica s televizije

  • 05.07.2019 u 12:14

  • Bionic
    Reading

    Manje je više - modno je pravilo kojeg se isplati pridržavati, a to je pokazala i voditeljica Ana Radišić odabirom jednostavne haljine i otkačenih cipela, čime je zaradila modnu peticu Fashion Gurua

    Zgodna voditeljica polako, ali sigurno zauzima svoje modno mjesto pod reflektorima RTL-a. Sigurno će biti bolje odjevena od svih svojih kolegica s televizije, jer osim što ima figuru, ima milo lice koje ti se mora svidjeti i jednostavan stil.

    Nema nekakvih skandala iza sebe, a ni pretenzija te napuhanih izjava i, koliko vidim, ne želi biti neka modna ikona, već djevojka jednostavno nosi ono što joj se sviđa i to izgleda super.

    Ovaj jednostavan kroj haljine i lude cipele idealna su kombinacija. Nadam se da će tako nastaviti i da neće dozvoliti da na nju stavljaju svakakve krpe koje nemaju smisla. Zato Ana neka samo sluša neko svoje unutarnje ja što se tiče odjeće i sve će biti u redu.

    60 GODINA VEČERNJEG LISTA

    Ljeto u gradu: Jelena Rozga, Davorka Dalić i Kolinda Grabar Kitarović večer su provele na istom mjestu

    Pogledaj galeriju

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.