ZGODNA SPLIĆANKA

Ana Gruica Uglešić pohvalila se linijom iz snova u najpoželjnijem modelu haljine za ljetne vrućine

15.06.2022 u 13:31

Bionic
Reading

Lijepa glumica i instruktorica fitnesa Ana Gruica Uglešić u svakoj prigodi izgleda sjajno birajući kombinacije koje laskaju njezinom isklesanom tijelu

Zgodna Splićanka je na proslavu 25 godina rada dizajnera Ivice Skoke, upriličenu u samom srcu Splita, legendarnoj Matejuški, stigla u ženstvenoj kreaciji koja je kao stvorena za nju.

Ana Gruica Uglešić blistala je u jednom od najpoželjnijih ljetnih modela, lepršavoj slip haljini golih leđa u prekrasnoj boji minta koja je otkrila njezinu preplanulu put.

  • +14
Ivica Skoko revijom u Splitu obilježio 25 godina karijere Izvor: Licencirane fotografije / Autor: PETAR FABIJAN

Glamurozno izdanje atraktivna Splićanka začinila je seksi sandalama i neobičnim modnim detaljem - efektnom krunom - zbog čega su joj neki u komentarima na Instagramu napisali kako ih je podsjetila na Kip slobode u New Yorku.

Decentan make up i ležerni uvojci zaokružili su ovaj večernji look Ane Gruice Uglešić.

Inače, uvodne večeri u prestižnu dodjelu My Global Fashion Awards, poznati hrvatski dizajner pokazao je spektakularnu kolekciju prožetu iznenađenjima za uzvanike.

Najnoviju žensku kolekciju, osmišljenu povodom 25. obljetnice rada i postojanja, doajen hrvatske mode Ivica Skoko predstavio je samostalnom revijom na jednoj od najljepših morskih lokacija na Jadranu.

  • +3
Ana Gruica Uglešić Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Ovaj je put Skoko pokazao 25 modela, a iako je njegov stil od samog početka prepoznatljiv po romantičnim čipkanim haljinama, ovog puta stavljen je naglasak na samu konstrukciju, kojom nova kolekcija postaje sve razigranijom, a do samog kraja i nepredvidivom.

'U ovih 25 godina prošao sam puno i svaka od tih godina rada me na neki način definirala te oblikovala u ovo što sam danas te sam iznimno ponosan što se ova godina definira po novim momentima u mom modnom izričaju. Ovu kolekciju posvećujem svojoj majci koja je uz mene od samih početaka, jer je ona zaslužna za mene i za sve ovo što sam bio dosad, što sam sada, a i što ću tek postati', rekao je Skoko.

Osim Ane Gruice Uglešić, podršku domaćem dizajneru dali su Nenad Korkut, Tihana Harapin Zalepugin, modni dvojac Arileo, Neda Makjanić Kunić, Nenad Radujević, Zvona Vučković, Sašo Radović te brojni drugi.