ELEGANTNA ODVJETNICA

Amal Clooney kao da je sišla s naslovnice Voguea

22.09.2016 u 11:03

Bionic
Reading

Elegantna gospođa Clooney trenutačno boravi u New Yorku gdje sudjeluje na različitim sastancima i događanjima u organizaciji Ujedinjenih naroda, a pritom svakim pojavljivanjem u javnosti daje novu modnu lekciju iz poslovnog odijevanja

Otkako je prije dvije godine postala supruga jednog od najpoželjnijih holivudskih zavodnika, odvjetnica Amal Clooney neprestano je u središtu pozornosti.

Vitka tamnokosa odvjetnica za ljudska prava oduševljava istančanim modnim stilom i šik kombinacijama kojima uvijek daje osobni pečat. Njezini stajlinzi, iako bez sumnje pomno osmišljeni, uvijek su u trendu, ali uvijek s nekim pomaknutim detaljem koji su i razlog zašto je vrlo brzo postala nova modna ikona.

Amal Clooney voli statement cipele, ali i geometrijske velike torbe koji njezinim izdanjima daju elegantan poslovni izgled.

Najnovijim stajlingom ponovo je potvrdila da itekako prati trendove, ali i da ih vješto uklapa u svoj modni stil. Za još jedan u nizu poslovnih sastanaka nosila je crnu haljinu s bijelim detaljima iz aktualne Guccijeve kolekcije, a koju krasi predimenzionirana crvena mašna svezana ispod bijele kragne. Nosila je i klasičnu crnu torbu, velike sunčane naočale i cipele s metalnom blok-petom Giambattiste Vallija.

Lijepoj odvjetnici očito se jako sviđa trenutačno najpoželjniji modni brend - Gucci, jer je prije nekoliko dana nosila njihovu bijelu haljinu s trakama u modroj i crnoj boji. Njezina ljubav prema dizajnerskim krpicama dobro je poznata, a i suprug George Clooney kazao je jednom prilikom da čim ju je upoznao, primijetio je kako ima sjajan osjećaj za stil.

'Amal je izgradila svoj ekscentričan, zabavan stil. Zbilja je fascinantno kako se poigrava modom', rekao je Clooney koji drugu godišnjicu braka sa suprugom slavi u New Yorku zbog njezinih brojnih poslovnih obaveza. Naime, ambiciozna i hrabra britanska odvjetnica za ljudska prava, nakon što je čula potresnu priču 21-godišnje Iračanke Nadije Murad, odlučila je krenuti u borbu protiv Islamske države - i to sudskim putem