trudnica sa stilom

Amal Clooney izgleda senzacionalno u vintage haljini Dior

29.03.2017 u 22:06

Bionic
Reading

Za govor o ratnim zločinima u Siriji i Iraku, namjerno ili ne, odvjetnica Amal Clooney, odabrala je crvenu haljina koja joj je istaknula trudnički trbuh

U veljači ove godine, Amal i George Clooney objavili su sretnu vijest - ovoga ljeta u njihovu obitelj stižu blizanci. No 39-godišnja odvjetnica za ljudska prava svoj posao još nije stavila po strani. Snimljena je u Londonu, na ulazu u Chatham House u kojem je držala govor o ratnim zločinima u Siriji i Iraku.

Amal Clooney u vintage Dioru Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Teška tema, rekli bi mnogi, no ne i Amal Clooney. Već lijepo istaknutog trudničkog trbuha, zaista je blistala, a nije joj odmogla ni odjevna kombinacija koju je odabrala za tu prigodu. DailyMail ubrzo je doznao i o kojim se dizajnerima radi, a nisu zaboravili napomenuti ni da je to kupila u svom omiljenom dućanu - William Vintage.

Tako je bež kaput s potpisom Sixties piece by Balmain, no haljina je ta koja je sve očarala. Možda bi netko pomislio kako je riječ o sasvim jednostavnoj i običnoj crvenoj haljini, no nije. Riječ je haljini iz haute couture Dior iz davne 1972., čija je cijena oko 25 tisuća kuna. Dakle riječ je o prekrasnoj vintage haljini koja lijepo pada pa je idealna za trudnice. Uza sve to, Amal se odlučila za cvjetne cipele Oscara de la Rente.