ZATEKLA FANOVE

Albina iznenadila promjenom imidža: Je li se stvarno odlučila na tako drastičan potez?

19.04.2023 u 18:10

Bionic
Reading

Mlada Splićanka objavila je fotografiju na kojoj pozira s tamnom bojom kose sa šiškama za što je dobila brojne lajkove i komplimene od svojih obožavatelja i pratitelja

Albina Grčić pokazala se u zanosnom stajlingu - u trendi metalik srebrnim čizmama iznad koljena zaogrnuta bundom otkrivajući desno rame.

Mnogima je odmah pažnju privukla duga crna kosa sa šiškama. Ubrzo je stiglo i objašnjenje. 'Ne uzbuđujte se, ovo je samo perika', napisala je pjevačica uz tu crno-bijelu fotografiju koju je objavila na svom Instagram profilu.

'Znači…. mijenjaj frizuru, boju, sve. Ovo je izdanje top', komentirala je jedna pratiteljica, a druga je ustvrdila da će zbog nje ponovno imati šiške. Pjevačica često mijenja frizure, no nije sklona eksperimentima s bojom. Prije nekoliko godina je pokušala biti brineta, ali izgledala si je, kako je objasnila, odviše ozbiljno i vrlo brzo sam se vratila svojoj prirodnoj tamnoplavoj boji.

  • +3
Albina Grčić Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

Inače, većinom, kazala je, kosu samo zaveže ili osuši i pusti da se sama oblikuje. Budući da često odlazi na razna javna događanja, voli da joj se i koža lica i kosa odmore.