FASHION GURU

Albanski premijer na sastanak u EU došao odjeven kao za plažu

  • 25.05.2017 u 11:32

  • Bionic
    Reading

    Na neformalnom sastanku premijera zemalja zapadnog Balkana s potpredsjednicom Europske komisije Federicom Mogherini, albanski premijer pojavio se u zapaženom stajlingu. Edi Rama očito je riječ neformalan shvatio malo previše doslovno i na sastanku se pojavio u stajlingu u kakvom se valjda inače šeće po plaži u Draču, zaključio je naš modni kritičar Fashion Guru

    Albanski premijer kao da nije baš previše prelazio državnu granicu, a da jest, vidio bi kako se odijevaju političari. Nije baš ni da može imati neke uzore u odijevanju na političkoj sceni, jer teško da će sustići Macrona ili kanadskog Trudeaua.

    Definitivno ni na Balkanu nema nekog uzora, makar na ovim prostorima političari barem nose odijela. Čini se da više nema nikakvog kodeksa odijevanja u svijetu politike pa uskoro možemo očekivati da će se političari odijevati kao za odlazak na plac.

    Albanija se upustila u avanturu života i krenula izvan granica, a to znači da ćemo češće gledati Ramu, pretpostavljam u majicama sa svakakvim printovima, nešto u stilu ove s vizurom nedostižnog Manhattana, tenisicama i pokušaju da nabaci ležeran sako koji se bojom slaže sa zastavom EU-a.

    Iako je riječ o neformalnoj večeri, albanski premijer to je shvatio previše doslovno pa je mislio da hoda plažom u Draču, a sako mu je valjda netko posudio za potrebe fotografiranja.