FASHION GURU

Sandra Perković nije džabe skidala kile, izgleda kao prava bomba

 • Fashion Guru
  Autor: Fashion Guru
 • Zadnja izmjena 17.05.2017 14:13
 • Objavljeno 17.05.2017 u 13:37
Sandra Perković

Sandra Perković

Izvor: Promo fotografije / Autor: Mateja Vrčković

Naša zlatna olimpijka izgleda sjajno, a u zadnje vrijeme sve češće ističe svoju sve vitkiju figuru. Fashion Guru je zaključio da izgleda kao prava bomba, no dodao je da se nada da će nakon što se izgušta u mikro haljinama ipak malo promijeniti svoj modni izričaj

Otkada je Sandra skinula kilograme i stanjila triceps, ne izlazi iz mikro haljina. Naravno, sve to dobro stoji na njoj - izgleda kao prava bomba.

Nadam se samo da neće pretjerati i otići u drugu krajnjost - skinuti previše kilograma - jer svi dobro znamo za onu 'mudru' narodnu - 'ne možeš biti dovoljno mršav ili bogat'.

Taj moto je trenutno dosta popularan kod nas, al' neću sada ulaziti u socijalnu problematiku Hrvatske, to ću ostaviti za naredne dane jer vidim da je bilo zanimljivih gostiju na Aleksinoj reviji.

Atraktivna Sandra i ovaj put je nabacila njezinu haljinu, a kao svaka Hrvatica koja se voli pokazati, odlučila se i za Chanelovu torbicu. No ipak čekamo moment kada će Sandra malo promijeniti modni izričaj, ali mora se valjda prvo izguštati u mikro haljinama. Nije džabe skidala kile...

Komentari čitatelja 2

Prikaži sve
 • ptica rugalica

  17.05.2017 14:26

  Prije je bila bomba .. Sada je više ... projektil ;)

 • gljivar

  17.05.2017 15:24

  Istina! Prije je bila bomba! Sada jako dobro izgleda i ima dobre noge...

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi