NATJECANJE ZA MISS SVIJETA

Aktualna hrvatska misica Katarina Mamić nije uspjela ući među 40 najljepših na svijetu

14.12.2019 u 17:27

Bionic
Reading

Miss Hrvatske, Katarina Mamić, proteklih tjedana je boravila u Londonu gdje se natjecala na izboru za Miss Svijeta, no nije uspjela ući u 40 najljepših djevojaka, koje će večeras prodefilirati pozornicom u Londonu

Katarina nije uspjela ući u 40 najljepših, no publiku je oduševila kada se na pozornici pojavila u nacionalnoj haljini Zorana Aragovića koju je pronijela na glazbu iz opere Ero s onoga svijeta, stoji u priopćenju.

'Bilo je prelijepo ovih tjedana u Londonu. Upoznala sam puno ljudi, stekla divna prijateljstva. Sigurna sam da će mnogi doći u Hrvatsku na odmor i dala sam sve od sebe da svima približim našu zemlju. Nije mi žao zbog ničega. Ovo mi je veliko životno iskustvo', kazala je Katarina Mamić.

'Bila je prelijepa, vesela i uistinu je dala sve od sebe. Cijela delegacija iz Hrvatske bila je ponosna i s guštom smo sve pratili. Katarini je ovo iskustvo koje nema svatko priliku dobiti i sigurna sam da će iz ovoga puno toga dobroga izvući', rekla je Maja Vračarić, direktorica Izbora za Miss Hrvatske.

  • +4
Miss Hrvatske Katarina Mamić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo/Instagram