OPAKO SEKSI

Ako vas ovo neće zagrijati, neće ništa...

15.01.2013 u 16:17

Bionic
Reading

Anđelica Victoria's Secreta Candice Swanepoel u bikiniju jednostavno oduzima dah, a u videu u kojemu reklamira zlatni seksi bikini, izazovno se izvijajući po pijesku okupana suncem, ova anđelica nikoga ne može ostaviti ravnodušnim

Candice Swanepoel snimila je doista vruć video za potrebe reklamne kampanje izazovnog zlatnog bikinija koji u punom sjaju otkriva sve njezine draži. Video prigodno nazvan 'Turn Up The Heat' zasigurno će svakoga jako dobro ugrijati u ove hladne zimske dane.

Dok lijepa Candice svoje doista božansko tijelo izvija na vrućem pijesku, video prati i zvuk razbijanja valova i elektro pjesma 'Hearts' Psychobuildingsa.

Osim izazovnih poza, Candice je video začinila i vrućim izlaskom iz mora, u stilu James Bond djevojke, a zlatni bikini joj pristaje kao saliven. Lijepa anđelica, čije lice, ali i tijelo nerijetko uspoređuju s anđeoskim, trenutno uživa na zasluženom odmoru na Brazili odakle je obožavatelje na Twitteru počastila i svojom seksi fotografijom te se pohvalila savršenom pozadinom.