imamo rješenje

Ako u posljednje vrijeme imate problema s pažnjom i koncentracijom, niste jedini

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Istraživanja su pokazala kako se u radnom okruženju upadice koje prekidaju koncentraciju prosječno događaju svakih 12 minuta, a u studentskom okruženju svake 3 minute

Čak i kada uspostavite koncentraciju i fokus nad svojom aktivnosti, distrakcije su toliko učestale da je u današnjem tehnološki naprednom svijetu produktivno zadržavanje koncentracije postalo gotovo nemoguće.

Povrh toga, stanje koncentracije je vrlo kompleksno. Uključuje dvije odvojene funkcije; mogućnost da se fokusiramo na sadržaj koji je važan i na mogućnost da suzbijemo sadržaj koji je nevažan. Radi se o dvjema odvojenim procesima koji se u mozgu odvijaju istovremeno. Kada se čovjek pokušava nečega prisjetiti, nerijetko pritom i zažmiri jer tako smanjuje količinu sadržaja za suzbijanje i svom mozgu olakšava rad i prisjećanje.

Poznato je kako se ljudski mozak u današnji oblik razvio mnogo prije tehnološke revolucije i svih gadgeta koje više niti ne ispuštamo iz ruku. Internet na dlanu zasigurno olakšava svakodnevicu, ali donosi i veliku količinu distrakcija s pogubnim utjecajem na fokusiranost. Ne čudi stoga da su i poremećaji pažnje i koncentracije sve učestaliji.

Međutim, tehnološki napredak nam je omogućio i da spoznamo brojne mehanizme funkcioniranja mozga i da shvatimo koji elementi pozitivno utječu na rad mozga.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: courtneyk

Upravo tako je nastala Alimenta®, potpuno prirodni dodatak prehrani koji na siguran način poboljšava kognitivne funkcije i podupire ispravno funkcioniranje mozga i živčanog sustava.

Alimenta® sadrži visokokvalitetan ekstrakt Ayurvedske biljke Bacopa monnieri koji dokazano pospješuje memoriju, fokusiranost, koncentraciju, procesuiranje informacija i učenje.

saznajte više: alimenta.life

Povećanjem dostupnosti acetilkolina u mozgu, neuroprijenosnika neophodnog za procese mišljenja, pamćenja i učenja, pozitivne učinke Alimente® osjetit će svi korisnici.

Uz Alimentu® ćete se lakše koncentrirati, lakše pamtiti, bit ćete produktivniji i unatoč svim izazovima današnjice postat ćete svoja najbolja verzija.

saznajte više: alimenta.life

Alimenta® je razvijena u Hrvatskoj i proizvodi se u Hrvatskoj, odobrena je od strane Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske i dostupna je u ljekarnama.

Alimenta®

alimenta.life

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!