STATEMENT MODELI

Ako ste u potrazi za efektnom torbicom, ovi modeli sigurno će vam izmamiti osmijeh na lice

06.05.2020 u 14:18

Bionic
Reading

Ove sezone ponovno slavimo maksimalizam, pa smo u tom duhu izdvojili neke od najefektnijih torbi koje će ove sezone sasvim sigurno isplivati na vrh liste najpoželjnijih komada. Kada su torbe u pitanju, pravilo modne igre je samo jedno - nemojte biti dosadni

Tijekom izolacije nije baš imalo puno smisla investirati u nove torbe, no sada kada se život polako vraća u normalu, ne bi bilo loše promijeniti ploču. Moramo priznati kako nam nedostaje šetnja špicom u stajliš izdanjima i uopće nošenje torbica koje smo posljednjih tjedana zapostavili.

Stoga smo bacili oko na model torbi koje će ove sezone biti vrlo popularne među trendsetericama. Možda ćemo ove sezone slaviti minimalističku odjeću, no kada su u pitanju torbe naglasak je na upečatljivim, statement modelima koji plijene pažnju poput magneta.

Osim efektnih modela koje svake sezone lansira brend Shrimps, ove sezone popularni su i retro modeli torbica koje se nose na ramenu s prizvukom 1990-ih i 2000-ih, a vrlo tražene bit će i torbice s detaljem mašne koje u svojoj ponudi imaju brendovi Rejina Pyo i The Row.

Ove sezone zaista ćemo moći birati u moru statement torbi. Nagledat ćemo se svega i svačega u narednim mjesecima - od kroko uzorka, preko limeta zelene i cvjetnih uzoraka, do odvažnog leopard printa.

1. Torbe s perlama

Gdje kupiti?

2. Retro torbe inspirirane 90-ima

Gdje kupiti?

3. Torbe u boji limete

Gdje kupiti?

4. Torbe kroko uzorka

Gdje kupiti?

5. Torbe u boji fuksije

Gdje kupiti?

6. Torbe leopard printa

Gdje kupiti?

7. Torbe s detaljem mašne

Gdje kupiti?

8. Torbe s cvjetnim printom

Gdje kupiti?

9. Pouch torbe

Gdje kupiti?